Shinewhite

Shinewhite- för effektiv tandblekning!

Så småningom i Sverige - Shinewhite, de mest effektiva tandblekningsremsorna på marknaden. Shinewhite blekningsremsorna tar effektivt bort gulaktig skugga, fläckar och mörka punkter från tänderna.

Dina tänder ser friska, fräscha, vacker och rent vita ut. Vad som är ännu bättre, Shinewhite tandblekningsremsorna är förmåliga, smärtfria och enkla att använda.

Produktbeskrivning

Tandläkare har redan i åratal vetat att tandblekning är snabbt och enkelt. Shinewhite tandblekningsremsorna är ett smärtfritt, säkert, enkelt och prisvärt sätt att göra dina tänder 2-5 grader vitare bara inom några dagar.

Tandvårdskliniker tar 2000-5000 kronor för liknande ingrepp!

I jämförelse med liknande blekningsgelsprodukter är användningen av Shinewhite tandblekningremsor en särskilt tillfredsställande upplevelse. En tandblekningsremsa är mycket lätt att på tänderna, det är nästan osynlig och det hindrar dig inte att prata. Blekningsremsan är också enkel att ta bort efter användningen.

Shinewhite tandblekningsremsornas effektivitet motsvarar 18% karbamidperoxid, vilket innebär att Shinewhite är ungefär två gånger mer effektivt än andra tandblekningsprodukter som finns tillgängliga på marknaden!

Beställ Shinewhite tandblekningsremsorna nu antingen på egen hand eller tillsammans med din vän, använd specialerbjudandet!

Pröva behandlingen gratis - betalar endast frakt priset!