Återförsäljare - tandblekning!

Billig tandblekning på nätet
Det finns ett bra utbud av seriösa företag som erbjuder olika typer av tandblekningsprodukter. Dessa produkter är i princip desamma som används på tandklinikerna. Bland de mest populära märks företagen Dentway, Dentaworks, SimpleSmile, EaseWhite, White Strips och beConfident. De erbjuder hemmapaket som man kan använda helt själv och när det passar en själv, utan att behöva beställa tid och ta ledigt från jobbet.

Dessa typer av tandblekningsprodukter har utvecklats för att ge ett bra och säkert resultat till ett minst lika bra pris. Man kan välja mellan att bleka alla tänder eller bara några stycken. De allra flesta fläckar försvinner genom dessa hemmaprodukter, och den gula hinnan går bort.

En behandling tar mellan 20 minuter upp till 4 timmar beroende av vilket märke av tandblekning man använder och hur gula tänderna är. Givetvis påverkar också målet med blekningen, dvs. hur vita tänder man vill ha hur lång tid man låter varje behandling ta. Man får räkna med att göra om behandlingen i ett antal dagar för att få önskat resultat.

Rekommenderade nätbutiker som är återförsäljare av tandblekning:

På ovanstående undersidor presenteras respektive återförsäljare närmare!