The White One Cosmetics

The White One
The White One är ett svenskt skönhets och hälsomärke sedan 2009, med huvudkontor i Malmö. De har ett brett sortiment av egenutvecklade produkter, med allt ifrån tandblekning till kosttillskott och kosmetik, och har som vision att alla ska ha råd med lite lyx i vardagen!

De utvecklar därför prisvärda exklusiva produkter, som levererar snabba resultat och går bra att använda hemma i soffan när du tittar på tv eller är på väg till jobbet. Vill du få vita tänder, långa naturliga ögonfransar eller bara tappa några kilon till beachen, då har de produkterna för dig! De är särskilt stora när det kommer till tandblekning för hemmabruk, då de idag har Sveriges mest sålda tandblekningspenna. Metoden är samma metod som tandläkare har använt i över 20 år, fast enklare och för att utföras hemma. Självklart följer produkterna Eu's regler och är därför godkända och skonsamma mot dina tänder och dess emalj. Produkterna är dessutom väldigt prisvärda i förhållande till hur bra resultat deras produkter levererar.

För bara 299:- får du allt du behöver för att få ett vitt leende.

The White One - We improve your looks!

The White One är ett skönhets och hälsomärke sedan 2009,med huvudkontor i Malmö, Sverige. De har ett brett sortiment av egenutvecklade produkter, med allt ifrån tandblekning till kosttillskott och kosmetik!

http://come-sbiancare-i-denti.eu

Finden Sie hochwertige Zahnmedizin und Kieferorthopädie unter Zahnarzt Suhl. Unser freundliches Team wird sich um alle Ihre Anliegen kümmern.