Dentway

Dentway
Dentway är Nordens ledande företag inom tandblekning och munvårdsprodukter för hemmabruk och är verksamt i Sverige, Norge och Finland med huvudkontor i Stockholm. De erbjuder sina kunder marknadens mest populära tandblekningsprodukt - en säker och effektiv produkt till ett attraktivt pris.

Dentway är den enda aktören i Norden med professionellt anställd tandvårdspersonal och de erbjuder sina kunder kostnadsfri tand-och munvårdsrådgivning genom deras servicelinje Dentline. Alla är välkomna att kostnadsfritt kontakta Dentways tandsköterska Madeleine, befintliga såsom nya kunder för att få hjälp att hitta rätt produkter. Många gånger kan det vara svårt att veta vilken metod som är lämpligast för att behandla just dina tänder, så vid en konsultation får du därför en genomgång av de möjligheter som finns och vad som kommer att ge dig bäst resultat. Deras produkter är CE-märkta och ger en identisk behandling med den som du får hos tandläkaren fast till ett pris som är 70-95% lägre.

Dentways nöjd-kund-garanti innebär att de garanterar att du uppnår det blekningsresultat som du önskar. Denwtay garanterar att dina tänder bleks minst 3-8 nivåer efter utförd behandling. När du beställer produkter av dem skickar de den direkt hem till dig. Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar.